Tarot

Een eeuwenoude raadgever
w

Tarot consulten

 • Heeft u vragen waar u zelf niet uit komt?
 • Wilt  u weten waarom u altijd dezelfde patronen tegenkomt in uw leven?
 • Zoekt u inzicht hoe  uw relatie verbeterd kan worden?
 • Staat u voor een moeilijke keuze?
 • Zit u in een impasse en wilt u deze doorbreken?
 • Of bent u gewoon nieuwsgierig?

Een Tarot consult biedt een antwoord op deze vragen en meer!

Wat is Tarot en waar komt het vandaan?

De Tarot is een eeuwenoud orakel dat door middel van beelden en symbolen inzicht geeft over allerlei aspecten van het dagelijkse leven. Of het nu gaat om de liefde, je werk, je bewustzijn of om je eigen persoonlijke ontwikkeling de Tarot kan je hierbij helpen.

Heel vroeger werden belangrijke beslissingen genomen door regeerders en koningen na het raadplegen van de Tarot. TAR betekent pad en ROT betekent Koning: “het koninklijke pad”.  Het kaartspel bestaat uit 2 gedeelten: de Grote Arcana en de Kleine Arcana. Arcanum in het Latijns betekent “geheim”. Er werd dus door het leggen van de kaarten aan de regeerders en koningen een geheim onthuld.

Onze ziel “denkt” in beelden en op deze manier “spreken” de tarotkaarten tot ons. De symbolen, kleuren en afbeeldingen beleef je tot in het diepste van je ziel. Je wordt er door geraakt, erdoor gegrepen. Zo werken de tarotkaarten als raadgever, een spiegel om in jouzelf een innerlijk proces op gang te brengen. Ze helpen je om je innerlijke eigen wijsheid naar boven te laten komen. Ze geven je inzicht in je eigen, vaak ingewikkelde levenspatronen. Op deze manier krijg je antwoorden op welke manier je verder zou kunnen gaan.

Wat heb je aan een Tarot consult?

 • Meer inzicht in jezelf
 • Meer inzicht in je eigen aandeel in bepaalde situaties bijvoorbeeld je werk of de liefde
 • Handvatten over hoe te handelen in een bepaalde situatie
 • Een beter contact met je intuïtie
 • Inzicht in de aspecten van het dagelijkse leven

Er bestaat bijna geen vraag waarop de Tarot geen antwoord kan geven!

Gerry Hoekman

Wat zijn Tarot leggingen?

Er zijn diverse leggingen om uw vragen te beantwoorden.
Een legging is een patroon waarin kaarten worden gelegd.
De plek waar een kaart ligt in het patroon heeft een betekenis voor jouw vraag.

Uw Tarotprofiel

Er zijn diverse leggingen om uw vragen te beantwoorden. Met name een Tarotprofiel kan uw inzicht vergroten. Een tarotprofiel wordt vast gelegd aan de hand van uw geboortedatum. Na een specifieke berekening komt er onder andere een Zielekaart en een Karmakaart uit. Dit zijn de invloeden die als rode draad door iemands leven lopen. Als je hier inzicht in krijgt dan weet je waarom je handelt zoals je handelt en kun je er bewust mee omgaan. Dit inzicht kan U in uw dagelijkse leven helpen om met diverse situaties anders om te gaan.

De Relatielegging

Loopt u in een relatie iedere keer tegen dezelfde moeilijkheid aan dan is een relatielegging iets voor u. Een relatie hoeft niet persé een partner te zijn. Het kan ook een relatie zijn met een collega, vriend of een familielid. Door deze legging krijgt u meer inzicht in de interactie tussen de personen van de relatie. Hierdoor bent u in staat om uw relatie met de ander te verbeteren.

De Grote Legging

Als er een rode draad door uw leven loopt zoals bijvoorbeeld het feit dat u al jaren last heeft dat u niet voor uzelf op kunt komen, dan is de grote legging iets voor u. Door middel van deze leging krijgt u inzichten welke invloeden van buitenaf en mogelijk in uzelf meespelen. De invloeden kunnen ook uit een vorig leven stammen. Als u inzicht heeft in deze invloeden dan kunt dit beter plaatsen waardoor u beter voor uzelf gaat opkomen.

Karakter Legging

Bent u gewoon nieuwsgierig dan kan een kleine karakterlegging aan de hand van 4 kaarten iets voor u zijn. In deze legging komt duidelijk naar voren hoe u aan uzelf kunt werken waardoor u net iets prettiger in uw vel komt te zitten.

Het Keltisch Kruis

Heeft u geen specifieke vraag maar enkel een thema of onderwerp zoals bijvoorbeeld carriére, liefde of woonsituatie dan is het keltisch kruis een ideale legmethode. Hierbij krijgt u inzicht in waar u nu staat en wat u zou kunnen doen om het gewenste resultaat te bereiken.

U kunt het zo gek niet bedenken of er is een legging van de tarot die antwoord geeft op uw vragen. Ik kan u behulpzaam zijn om de antwoorden te vinden waardoor u weer verder kunt.