Over mij

Dat toeval niet bestaat is voor sommige mensen een gezegde maar voor mij een gegeven.

Als je als kind geboren wordt in een middenstandsgezin dan leer je al heel vroeg op je eigen benen te staan en dat je door hard werken in combinatie met doorzettingsvermogen ergens kunt komen. Zo is het heel mijn leven gegaan.

Ik was als klein kind al zeer geïnteresseerd in spirituele zaken. Zo zag ik bijvoorbeeld in mijn slaapkamer diverse dingen die mijn ouders niet zagen. Zoals het bij vele kleuters gaat, ging het ook bij mij. Je ouders denken dat je “ze ziet vliegen” en vertellen je dan dat spoken niet bestaan en dat jij het verkeerd ziet. Op deze manier leer je dus af wat je van nature in je hebt. Daarnaast zei ik dingen waarvan mijn ouders zeiden: “waar haalt ze het vandaan” en “wat een wijsneus”.

Na de lagere school en de HAVO ben ik in 1978 in de financiële sector gaan werken. Om te beginnen als baliemedewerkster. Dertien jaar en diverse opleidingen verder vervolgens als Hypotheekadviseur. Dit laatste heb ik 20 jaar mogen doen. In deze periode heb ik vele mensen mogen begeleiden in voor menigeen een moeilijke materie.

Door deze jaren heen bleef mijn interesse voor het spirituele sluimeren. Hierdoor ging ik zo af en toe wel eens naar een spirituele beurs. De eerste keer dat ik daar kwam was voor mij echt een eye-opener. Het was alsof ik “thuis” kwam. Geraakt door deze warmte om mij heen heb ik besloten een intuïtieve ontwikkelingscursus te gaan volgen bij Hans de Haan. Vanaf dat moment liet het mij niet meer los en heb ik mij naast mijn baan mijzelf ontwikkeld op het spirituele vlak. Na de cursus intuïtieve ontwikkeling ben ik bij Hans de cursus Magnetiseren en Mediumschap gaan volgen.

Dat toeval niet bestaat is voor sommige mensen een gezegde maar voor mij een gegeven. Op het bedrijf waar ik werkzaam was kwam door de crisis in de bankensector een reorganisatie. Ik was toen één van de mensen die thuis kwam te zitten. Ik heb dit nooit als negatief ervaren want dit betekende voor mij dat ik mij volledig bezig kon houden met mijn persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor is alles in een stroomversnelling gekomen. Voor mij was het duidelijk: mijn toekomstige werk zou op het spirituele vlak zijn.

Op zoek naar een gedegen opleiding kwam ik in aanraking met Daisha de Wijs van de Wellenberg Academie. Bij haar heb ik een 2 jarige Akasha Masterclass opleiding en vervolgens een 2 jarige Energetisch Therapeuten opleiding gevolgd. Tegelijkertijd gaf zij ook een Tarot therapeuten opleiding die ik ernaast heb gedaan. Momenteel ben ik werkzaam als cursusdocent aan de Wellenberg Academie.

Tussen de bedrijven door heb ik enkele trainingen voor mediumschap gehad op de Zwanenhof in Zenderen. Deze opleiding werd gegeven door de tutors van het befaamde spirituele college “Arthur Findley college” in Stansted nabij Londen.

Door mijn jarenlange ervaring en kennis in het begeleiden van mensen gecombineerd met mijn innerlijk weten kan ik u in uw persoonlijke groei een stap verder brengen.